Συνεχείς διαβουλεύσεις για τα προαπαιτούμενα

Συνεχείς διαβουλεύσεις για τα προαπαιτούμενα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις επτά το απόγευμα ανανεώθηκε το ραντεβού του υπουργού οικονομικών, κ. Ευκλειδή Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής των θεσμών.

Μετά την πρωινή πολύωρη σύσκεψη, οπού εξετάστηκε κυρίως το θέμα της δημιουργίας του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, οι δύο πλευρές συναντώνται εκ νέου για να συζητηθούν τα κόκκινα δάνεια και γενικότερα να γίνει μια σύνοψη των έως τώρα διαβουλεύσεων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του υπ Εργασίας κυρίου Γ. Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των θεσμών κατά την οποία έγινε μια επισκόπηση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που πρέπει να συμφωνηθεί τον Ιανουάριο.

Αύριο, Παρασκευή, θα υπάρξει και νέα συνάντηση του κ. Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των θεσμών, η οποία είναι προγραμματισμένο να είναι και η τελευταία αυτής της φάσης των διαπραγματεύσεων.

Στο οικονομικό επιτελείο ευελπιστούν ότι αύριο θα διαπιστωθεί πρόοδος, ώστε την επόμενη βδομάδα να κλείσουν τα προαπαιτούμενα.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή