ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πρωτοχρονιάτικο μενού με "Γεύσεις ευρωπαϊκές"

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΣΚΙΑΣ

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Χριστούγεννα, Γαστρονόμος αφιέρωμα

Γαλλική τεχνική στο "δύσκολο" κονσομέ, ρωσικές πρώτες ύλες στο ορεκτικό και γερμανική "οργάνωση" και πειθαρχία στο μοσχάρι - μαρινάρεται για 3 μέρες. Το γιορτινό τραπέζι συγκεντρώνει εκλεκτές γεύσεις από τη Γηραιά Ήπειρο.

ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ (18 € ανά άτομο)

ΟΡΕΚΤΙΚΟ

Μπλινίς με καπνιστό σολομό και ξινόκρεμα ή γιαούρτι (Ρωσία)

ΣΟΥΠΑ

Kονσομέ από μοσχαρίσιο ζωμό (Γαλλία)

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

Sauerbraten - το «ξινό» μοσχάρι της Γερμανίας

ΣΑΛΑΤΑ

Σικορέ και σεβρ (Γαλλία)

 

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ