Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να παίζω μουσική. Περνάω τόσο καλά ακόμη. Είμαι εξήντα οκτώ χρονών και νιώθω πως διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου», δηλώνει σε συνέντευξή του στο BBC ο σερ Ελτον Τζον (φωτ.) με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Wonderful Crazy Night». «Εχω επιστρέψει στον Ελτον του ’70», επισημαίνει, εξηγώντας ότι η ευτυχία που ζει με τον σύζυγό του Μπέρνι Τόπιν και τα δύο τους παιδιά καθρεφτίζεται στη νέα του δουλειά. «Νιώθω την ελευθερία να κάνω ακριβώς αυτό που θέλω», προσθέτει και μιλάει, μεταξύ άλλων, για την άρνησή του να συμμετέχει ή να δημιουργήσει χριστουγεννιάτικα μουσικά άλμπουμ, γιατί όπως λέει: «Δεν θέλω να τραγουδάω στάνταρντ, δεν σημαίνουν τίποτα για μένα».

(…) Ποινή έξι μηνών φυλάκισης επιβλήθηκε στη διάσημη Ισπανίδα σοπράνο Μονσερά Καμπαγιέ, λόγω χρέους της στην εφορία. Παρ’ όλα αυτά δεν θα φυλακιστεί, γιατί έως τώρα όλες οι ποινές κάτω των δύο ετών στην Ισπανία αναβάλλονται. Η ίδια η Καμπαγιέ, η οποία φέτος έκλεισε τα 82 της χρόνια, παραδέχτηκε ότι το 2010 ζούσε στην Ισπανία, όμως είχε δηλώσει πως ήταν κάτοικος της Ανδόρας για να αποφύγει τους φόρους.

(…) Στη γειτονιά της Πατησίων, συγκεκριμένα στην πλατεία Αμερικής, σε έναν από τους καλλιτεχνικούς χώρους που την αναβαθμίζουν με τη δράση τους, τον πολυχώρο Αλεξάνδρεια, σπίτι του Καραγάτση στην οδό Σπάρτης 14, θα δώσει δύο συναυλίες αυτό το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Ο καταξιωμένος δημιουργός θα παρουσιάσει μεγάλες του επιτυχίες, συνθέσεις για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μαζί του ο Σπύρος Κλείσσας και η Μαίρη Στεφανακίδη. Πληροφορίες στο τηλ. 210-86.73.655.

(…) Μία από τις sold out παραστάσεις της σεζόν είναι το έργο «Kafka’s Freaks», που παρουσιάζεται στο θέατρο Φούρνος σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Νικόλα Βαγιονάκη. Τρία επιλεγμένα διηγήματα του Κάφκα σε μια σωματική θεατρική περφόρμανς. Ηρωες που κατακρίνουν τη συνθήκη που τους έχει επιβληθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι η παράσταση είναι αφιερωμένη στον Οργανισμό υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 μ.μ. Μαυρομιχάλη 168.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή