Glam και κομψά παπούτσια για τις γιορτές

Glam και κομψά παπούτσια για τις γιορτές

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα παπούτσια που θα διαλέξετε για τις μέρες των γιορτών καλό είναι να είναι άνετα, αν σκοπεύετε να χορέψετε, και απολύτως στιλάτα, για να ταιριάζουν με το κομψό φόρεμά σας ή τη μοντέρνα ολόσωμη φόρμα σας.

Ανάλογα με στο στιλ και το look που θα επιλέξετε, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι που θα το “απογειώσει”. Οι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες που έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της αποτελούν μία κλασική και απολύτως chic επιλογή, ενώ αν θέλετε κάτι ιδιαίτερο μπορείτε να προτιμήσετε δετά oxford shoes φλατ ή δίπατα. Αν αναζητάτε το τέλειο θηλυκό κομμάτι για το σύνολό σας, μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι suede over the knee μπότες, που συνδυάζονται πολύ σωστά με τα mini φορέματά σας ή τις φούστες σας. Αν επιλέξετε να φορέσετε παντελόνι με σακάκι, μπορείτε να συμπληρώσετε το outfit σας με κομψά, ψηλοτάκουνα ankle boots ή ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή