Τη Δευτέρα η κηδεία του Ντάνου Λυγίζου

Τη Δευτέρα η κηδεία του Ντάνου Λυγίζου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κηδεύεται αύριο στον Ι. Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου ο ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος, που απεβίωσε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός διέμενε στη Στέγη Ηλικιωμένων, την οποία εγκατέλειψε στις 15 Νοεμβρίου προκειμένου να νοσηλευθεί στην πνευμονολογική κλινική ιδιωτικού νοσηλευτηρίου.

Ο ηθοποιός είχε σπουδάσει στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Στο ελληνικό θεάτρο πρωτοπαρουσιάσθηκε το 1964. Διακρίθηκε στις επιθεωρήσεις, ενώ στην τηλεόραση έγινε γνωστός τη δεκαετία του '70.

Στην τηλεόραση έγινε γνωστός τη δεκαετία του '70, καθώς και το '90 όταν παρουσίαζε μαζί με την Ελένη Ράντου και την Πόπη Χατζηδημητρίου την επιτυχημένη εκπομπή «Όχι τα νέα του ΑΝΤ1».

Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στον τραπεζικό λογαριασμό (ΕΤΕ 116/296076-12).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή