Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο δράστης στο Βελβεντό Κοζάνης

Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο δράστης στο Βελβεντό Κοζάνης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία της 37χρονης Ανθή Λινάρδου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Βελβεντό Κοζάνης. Όπως πρόεκυψε πρόκειται για ανθρωποκτονία, με δράστη τον 40χρονο σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα μετά από συστηματική έρευνα και αφού αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, δεδομένα και ευρήματα, που προέκυψαν κατά την εξέλιξη των ερευνών, προέκυψε η αλληλουχία των γεγονότων, που συνθέτουν την εγκληματική πράξη. Πιο αναλυτικά, ο 40χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με τα χέρια του τη σύζυγο του, στο σπίτι τους στο Βελβεντό, μετά από διαπληκτισμό τους το βράδυ του Σαββάτου στις 9 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια την μετέφερε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου την έθαψε. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη την Τετάρτη και ο πατέρας του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να σκότωσε και να έθαψε σε χωράφι τη σύζυγό του, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν για την εξιχνίαση του εγκλήματος, βρέθηκαν στο σπίτι του 67χρονου πατέρα του δράστη, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, τις οποίες κατείχε χωρίς άδεια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή