Σε εξέλιξη παραμένειι η φωτιά σε εργοστάσιο στην Κόρινθο

Σε εξέλιξη παραμένειι η φωτιά σε εργοστάσιο στην Κόρινθο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στο χώρο της αποθήκης του εργοστασίου της Carton Pack Hellas στην Αρχαία Κόρινθο και οι πυροσβέστες κάνουν υπεράνθρωπη προσπάθεια να την κατασβέσουν.

Επί της ουσίας η φωτιά έχει περιοριστεί στο χώρο της αποθήκης και δεν κινδυνεύει το εργοστάσιο παραγωγής, είναι όμως δύσκολο να σβήσει ολοσχερώς, δεδομένου πρόκειται για μια έκταση περίπου πέντε στρεμμάτων όπου σιγοκαίγονται τόνοι ρολά πολτοποιημένου χαρτιού.

Εν τω μεταξύ ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων με δηλώσεις του στο ekorinthos.gr σημειώνει ότι στο χώρο της αποθήκης την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά δεν υπήρχε κανείς, διότι παραλαβές ξεκινούν μετά τις 7.30 το πρωί, ενώ επεσήμανε πως δεν εξηγείται να καίγονται εσωτερικά τα ρολά χάρτου κι εκτιμά ότι η φωτιά δεν μπορεί να εκδηλώθηκε τυχαία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις αποθήκες του εργοστασίου και λόγω των υλικών που υπήρχαν εκεί επεκτάθηκε γρήγορα και καίει ακόμα, προκαλώντας τεράστια καταστροφή. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 16 οχήματα και 40 πυροσβέστες που επιχειρούν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

Η φωτιά είναι δύσκολη εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν και οι πυροσβέστες δίνουν κυριολεκτικά μάχη να την περιορίσουν, ώστε να μην επεκταθεί και στο υπόλοιπο εργοστάσιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή