Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια του προωθούμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου εμφανίζονται οι επιστημονικοί φορείς.

Αύριο, Πέμπτη, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο «Μ. Βρεταννία» όπου θα βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για το ασφαλιστικό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη, δικηγόροι και λοιποί επιστημονικοί φορείς πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ακολουθήσουν ανάλογες συγκεντρώσεις και σε άλλα υπουργεία.

Την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο επανέλαβαν και οι δικηγόροι του Πειραιά. Σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, παρουσία βουλευτών και επιστημόνων κατήγγειλε το νομοσχέδιο ως αντισυνταγματικό, υποστηρίζοντας ότι «λειτουργεί τιμωρητικά σε όποιον μπορεί να εργάζεται, “δημεύοντας” την περιουσία του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή