Μπουτάρης: Δεν θα σταματήσουν να έρχονται οι πρόσφυγες

Μπουτάρης: Δεν θα σταματήσουν να έρχονται οι πρόσφυγες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολύ μεγάλη ανησυχία παρατηρεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τις εξελίξεις στο πρσφυγικό και προειδοποιεί πως πολύ σύντομα οι πρόσφυγες θα μπουν  μέσα στην πόλη. Μιλώντας στην εκπομπή "Live U" στο star τόνισε πως: "Οι πρόσφυγες δεν θα σταματήσουν να έρχονται ακόμη κι αν είναι κλειστά τα βόρεια σύνορά μας. Υπάρχουν χιλιάδες περάσματα. Στην Ειδομένη και στα άλλα περάσματα είναι πάνω από 15-20.000 πρόσφυγες".

Στην συνέχεια χαρακττήρισε το πρόβλημα ως μη διαχειρίσιμο και τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η είσοδος των προσφύγων στην πόλη είναι αναπόφετκτη: "Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο το πρόβλημα. Εγώ έχω τονίσει πως αν προκύψει μεγαλύτερος αριθμός, προσφύγων αναγκαστικά θα πρέπει να έρθουν μέσα στην πόλη. Δεν μπορούμε να στήσουμε στρατόπεδα. Από τη στιγμή που έρχονται παράνομα στη χώρα θα πρέπει να βρίσκονται σε κλειστά στρατόπεδα. Στα Διαβατά είναι ανοιχτό στρατόπεδο. Είναι εξαιρετικό από άποψη υποδομών αλλά είναι ανοιχτό".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή