Τσακαλώτος: Θα κάνουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο

Τσακαλώτος: Θα κάνουμε αντιπρόταση για το αφορολόγητο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο, Σάββατο η κυβέρνηση θα κάνει αντιπρόταση στους δανειστές για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά το τέλος της τελευταίας συνάντησης που είχαν σήμερα τα στελέχη της κυβέρνησης με τους θεσμούς.  

Στην σημερινή συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της πλήρους ανεξαρτητοποίησης της φορολογικής διοίκησης και ο κ. Τσακαλώτος, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχουν πλέον ανοιχτά ζητήματα με τους πιστωτές. αρών στην συγκεκριμένη συνάντηση μετείχε και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με το κουαρτέτο για το δημοσιονομικό πλαίσιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 14.00 και όχι στις 15.00, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Θα έχουν προηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους πιστωτές για τη διοικητική μεταρρύθμιση (10.30) και το ασφαλιστικό (11.30).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή