Μια γυμνή φωτογραφία αναστατώνει

Μια γυμνή φωτογραφία αναστατώνει

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίζονται οι προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ, αν και ο προεκλογικός πυρετός στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών ανέβηκε κατακόρυφα με αφορμή μία γυμνή φωτογραφία της καλλίπυγου κ. Τραμπ.

Επικρατέστεροι υποψήφιοι παραμένουν ο Ντόναλντ Τραμπ για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και η Χίλαρι Κλίντον για τους Δημοκρατικούς, παρότι καλή εμφάνιση έκανε και ο αντίπαλος του Τραμπ, γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τις προκριματικές εκλογές στη Γιούτα και ταυτόχρονα εξασφάλισε τη στήριξη του αποχωρήσαντος από την κούρσα διεκδίκησης του χρίσματος, Τζεμπ Μπους. Την ίδια στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να κερδίσει τις προκριματικές εκλογές στην Αριζόνα, εξασφαλίζοντας ακόμα 58 εκλέκτορες. Ο Τραμπ κέρδισε με ευκολία τόσο τον Κρουζ όσο και τον κυβερνήτη του Οχάιο, Τζον Κεϊσίς, απευθύνοντας ένα πολύ σαφές όσο και αυστηρό μήνυμα κατά των μεταναστών, αλλά και εναντίον των ισλαμιστών.

H Χίλαρι Κλίντον κέρδισε τις προκριματικές εκλογές στην Αριζόνα. Σύμφωνα με τους New York Times, ο Τραμπ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 738 από τους 1.237 εκλέκτορες που χρειάζεται ώστε να είναι αυτός ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Η διαδικασία των προκριματικών εκλογών μπορεί να εξελίσσεται ομαλώς με τους χαμένους και τους κερδισμένους της αλλά φαίνεται ότι βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών με αφορμή τις…κυρίες. Ολα άρχισαν από τη δημοσιοποίηση μιας γυμνής φωτογραφίας της σημερινής κ. Τραμπ από μία φωτογράφιση που είχε κάνει για το GQ το 2000. Ομολογουμένως, καθώς η νυν κ. Τραμπ είναι ξαπλωμένη, ο φωτογραφικός φακός δεν αποκαλύπτει τα σωματικά της προσόντα σε όλο τους το μεγαλείο. Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για προεκλογική διαφήμιση, η οποία στόχευε στις γυναίκες ψηφοφόρους θρησκευτικής κοινότητας της Γιούτα και υπονοούσε ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ του Τεντ Κρουζ αν δεν θέλουν τη χωρίς φύλλο συκής Μελάνια να γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Γνωρίστε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενη Πρώτη σας Κυρία. Ή, βέβαια, μπορείτε την Τρίτη να υποστηρίξετε τον Τεντ Κρουζ», ανέφερε το διαφημιστικό υλικό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία και απείλησε ότι θα «ανοίξει το στόμα του και θα τα πει όλα για την κ. Κρουζ», σημειώνοντας ότι το προεκλογικό υλικό που διανεμήθηκε μόνο στη Γιούτα ήταν μία προσωπική επίθεση εναντίον του από τον ίδιο τον γερουσιαστή του Τέξας, Τεντ Κρουζ. Βέβαια, μπροστά στην απειλή Τραμπ, ο Τεντ Κρουζ, κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης του Τουίτερ ανήρτησε σχόλιο στο οποίο έλεγε: «Η φωτογραφία είναι της γυναίκας σου, δεν είναι από εμάς. Ντόναλντ, αν επιτεθείς στη Χάιντι είσαι πιο δειλός και από όσο νόμιζα».

Παραμένει, βέβαια άγνωστο τι είχε κατά νου ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη Χάιντι Κρουζ, μία επιχειρηματία που εργάστηκε για την κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους του νεότερου. Η ίδια, πάντως, έχει μιλήσει για μία περίοδο κατάθλιψης που πέρασε το 2005 όταν επέστρεψε στο Τέξας από την Ουάσιγκτον προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στον σύζυγό της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή