Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

-H Kρατική Ορχήστρα Αθηνών ερμηνεύει έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αλμπέρτο Χιναστέρα υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη και με σολίστ τον πιανίστα Αλέξανδρο Σαρακενίδη στις 8.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

-Το φεστιβάλ ζωντανής πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής «Electric Nights» επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο Booze (Koλοκοτρώνη 57), απόψε και αύριο από τις 9 μ.μ.

-Η περφόρμανς» των Θωμά Διάφα, Εύης-Δέσποινας Μωυσιάδου, Σοφίας Καψούρου και Αναστασίας Χαριτίδου παρουσιάζεται στις 5 μ.μ. στο Λιμάνι Πειραιά, στην πύλη Ε2, στο πλαίσιο του In Progress Feedback Festival 2016.

-To κουαρτέτο ορχηστρικής μουσικής dorόs ενορχηστρώνει και ερμηνεύει συνθέσεις από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά στις 9 μ.μ. στο «Zp87» (Ζωοδόχου Πηγής 87).

-Πρεμιέρα της παράστασης «Η πτωτική άνοδος του Αρτούρο Ούι» του Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Αγγελικής Καρυστινού στις 9 μ.μ. στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

-Συναυλία με τους Trio De Jazz στις 10.15 μ.μ. στο El Convento Del Arte (Βιργινίας Μπενάκη 7).

-Τριήμερο Εκπαιδευτικών Δράσεων για μικρούς και μεγάλους αφιερωμένο στις επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία από σήμερα στις 6 μ.μ. στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, στην «Τεχνόπολη».

-Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης με έργα Ρώσων συνθετών υπό τη διεύθυνση του Yoav Talmi στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

-Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται στο «Κύτταρο» (Ηπείρου 48) απόψε και αύριο στις 10 μ.μ.

-Παρατείνεται ώς τις 23 Απριλίου η έκθεση ζωγραφικής της Lydia Borgek με τίτλο «Μια Ρωσίδα ζωγράφος από το Παρίσι στην Ελλάδα» στο Μέγαρο Εϋνάρδου (Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου).

-Οι εκδόσεις Write» παρουσιάζουν το Σάββατο 2 Απριλίου το βιβλίο της Βανέσσας Ανδρεάδη «Οι περιπέτειες της νεράιδας Καλεντούλας». Στο πολιτιστικό κέντρο «Maroussi Plaza» (Φραγκοκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι) στις 12 το μεσημέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή