Απαγωγείς πήραν τα λύτρα και βύθισαν το θύμα στο νερό

Απαγωγείς πήραν τα λύτρα και βύθισαν το θύμα στο νερό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός σε κανάλι του Μόρνου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 60χρονος ομογενής από το Καζαχστάν, Κώστας Ποτουρίδης, ο οποίος στις 16 Απριλίου είχε πέσει θύμα απαγωγής. Το πτώμα του εντόπισαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ που έκαναν έργα στο σημείο. Τα χέρια και τα πόδια του άτυχου άνδρα ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες, ενώ στην πλάτη του είχε ένα σακίδιο με πέτρες. Από τη νεκροψία – νεκροτομή επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό. Ο 60χρονος ομογενής είχε απαχθεί από περιοχή του Ασπροπύργου τη 16η Απριλίου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι απαγωγείς είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγο του θύματος, ζητώντας λύτρα 300.000 ευρώ. Επειτα από σύντομες διαπραγματεύσεις οι δράστες συμφώνησαν να εισπράξουν 40.000 ευρώ ως προϋπόθεση για να απελευθερώσουν τον 60χρονο.

Η σύζυγος του θύματος και ο 26χρονος γιος τους μετέβησαν στα διόδια της Ελευσίνας και παρέδωσαν τα χρήματα σε δύο άτομα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της είχαν καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες, κρατούσαν καλάσνικοφ και επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Εφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και έκτοτε δεν υπήρξε καμία περαιτέρω επικοινωνία τους ή του θύματος με την οικογένειά του. Το πρωί της επόμενης μέρας, η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στην ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή