To Versus travel στο Παλλάς

2' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σύνθημα δίνεται και η παράσταση αρχίζει με το Versus travel να διοργανώνει μια υπερπαραγωγή στο θέατρο Παλλάς για όλους τους ταξιδιώτες που το επιλέγουν και το στηρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους εδώ και χρόνια.

Πρωταγωνιστής στην μεγάλη βραδιά που διοργάνωσε το διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος παρουσίασε μεταξύ άλλων την εκδήλωση, τραγούδησε και ξεσήκωσε με τη χαρισματική του ικανότητα, τα ξεκαρδιστικά του αστεία και τα τραγούδια του το κοινό που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Η συμμετοχή των ταξιδιωτών του Versus ήταν εντυπωσιακή γεμίζοντας πλήρως το θέατρο Παλλάς, τη χωρητικότητα του οποίου οι διοργάνωνες αύξησαν τοποθετώντας καθίσματα ακόμα και στο πιτ της ορχήστρας. Η όλη εκδήλωση έδωσε μια  ταξιδιάρικη νότα στον ιστορικό χώρο της Αθήνας.

Την παράσταση, η οποία χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί  από τουριστική εταιρεία, πλαισίωσαν και άλλα δρώμενα όπως μπαλέτο σε απόσπασμα κλασικού έργου Paquita,  ολυμπιονίκες σε ακροβατικές χορογραφίες να αναπαριστούν την Αφρική και την Ιαπωνία, φλογερό Φλαμέγκο Ανδαλουσίας από χορευτική ομάδα ανω των 20 ατόμων, χορευτικοί σχηματισμοί να χορεύουν σύγχρονο χορό σε ρυθμούς Μότσαρτ, τα κρουστά του Νίκου Τουλιάτου να θυμίζουν τους ρυθμούς που κτυπάει η καρδιά μας από την προσμονή του ταξιδιού, ξεκαρδιστικά ταινιάκια μικρού μήκους σκηνοθετημένα από τον Γιαννη Ζουγανέλη και άλλες εκπλήξεις που περίμεναν τους φίλους του Versus travel.

Τη βραδιά τίμησαν με τη συμμετοχής τους επώνυμοι πελάτες του Versus από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιστημονικό κόσμο οι οποίοι εκφράστηκαν με πολύ ζεστό τρόπο για την ποιότητα των υπηρεσιών του Versus Travel, κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα και από τους παρευρισκόμενους ταξιδιώτες του, όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης τους παρότρυνε να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στα ταξίδια με το Versus

Ομιλία Ευάγγελου Κατσιμίχα

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ευάγγελος Κατσιμίχας με άνεση επικοινωνίας και αμεσότητας με το κοινό και ένα συναισθηματικό λόγο που συγκίνησε,  ευχαρίστησε τους ταξιδιώτες του Versus  που βρίσκονται δίπλα του τόσα χρόνια. «To Versus travel» τόνισε μεταξύ άλλων, «είναι μια ανθρώπινη επαφή και όχι μια ανθρώπινη σχέση. Ένας διαφορετικός κόσμος όπου ο ταξιδιώτης αποκτά υπόσταση, βρίσκεται στο επίκεντρο και δεν αντιμετωπίζεται σαν πελάτης» ενώ έδωσε έμφαση στο ότι το Versus ένας κόσμος στον οποίο κυριαρχεί η ποιότητα, τα εξειδικευμένα προγράμματα με εξασφαλισμένες αναχωρήσεις και υψηλού επιπέδου ξεναγήσεις από έμπειρους αρχηγούς, οι πρωτοποριακές παροχές και πάνω από όλα η προσοχή στον ταξιδιώτη.

Στην ομιλία του επίσης ανέδειξε τη διαφορετική αντίληψη του Versus στο σχεδιασμό των προγραμμάτων και την επιλογή των τέλειων πτήσεων πάντα με τις μεγαλύτερες και επώνυμες αεροπορικές εταιρείες. Σημαντικό γεγονός είναι η προσπάθεια να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές δραστηριότητες και είσοδοι, έτσι ώστε ο ταξιδιώτης να έχει προκαθορισμένο κόστος από την αναχώρηση  του χωρίς κρυμμένα κόστη και υπερχρεώσεις τοπικά. 

Μετά το τέλος της επετειακής υπερπαραγωγής του Versus travel κληρώθηκαν πλούσια δώρα και δόθηκε δεξίωση στο ιστορικό φουαγιέ του Παλλάς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση του Versus Travel στις 4 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη.

Μερικές πληροφορίες

Το Versus travel εκδίδει ταξιδιωτικούς οδηγούς στα Ελληνικά που δίνει δωρεάν στους ταξιδιώτες του για τους προορισμούς που επισκέπτεται. Συνολικά, πέντε μεγάλοι κατάλογοι – βιβλία με 810 σελίδες, παρουσιάζουν τα καλοκαιρινά και φθινοπωρινά προγράμματα  του Versus στα εξώφυλλά των οποίων φιγουράρουν γυναικεία πρόσωπα και μορφές. Από το απλό αιγαιοπελαγίτικο νησί μέχρι την κρουαζιέρα της Ανταρτικής.

Φυσικά όλα τα παραπάνω, οι φίλοι ταξιδιώτες μπορούν να τα βρουν στην νέα μας ιστοσελίδα, από τις πιο σύγχρονές στην ελληνική τουριστική αγορά με την δυνατότητα του on line booking από τον χώρο του, χωρίς μετακινήσεις.

www.versustravel.eu

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή