Επίθεση σε αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Επίθεση σε αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριάντα άγνωστα άτομα επιτέθηκαν στις 04:00 τα ξημερώματα σε διμοιρία των ΜΑΤ, πλησίον της οικίας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Οι δράστες πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Από την επίθεση των αγνώστων προκλήθηκαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

Ολγα Γεροβασίλη: Κανείς δεν μπορεί να εκφοβίσει τα μέλη της κυβέρνησης

«Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου. Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, οτι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Κουμουτσάκος: Απολύτως καταδικαστέα

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκος σημειώνει: «H επίθεση στην οικία του κ. Φλαμπουράρη,  είναι απολύτως καταδικαστέα. Σταθεροί στις θέσεις μας, καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή