Δύο «βετεράνοι» ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Δύο «βετεράνοι» ταξιδεύουν στην Ελλάδα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν ένα από τα προγράμματα που ξεχώρισαν τον περασμένο χειμώνα. Μία παράσταση συγκινητική, φτιαγμένη από ακριβά υλικά και με δύο πρωταγωνιστές που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο αγαπημένος «παραμυθάς» Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη των μεγάλων ερμηνειών συναντήθηκαν στο Κύτταρο Live της Αθήνας και οι αρχικά λίγες προγραμματισμένες παραστάσεις τους έγιναν περισσότερες, η μία παράταση διαδεχόταν την άλλη, και τώρα, ύστερα από όλη αυτή την αγάπη του κόσμου, οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες βγαίνουν έξω, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών. Ξεκίνησαν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πριν από λίγες μέρες, όπου δεν έπεφτε καρφίτσα, και συνεχίζουν με σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα: Σάμο, Μυτιλήνη, Σκύρο, Χαλκιδική, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, Κύπρο (εμφανίζονται σήμερα και αύριο).

Δύο καλλιτέχνες, δύο πορείες, δύο βετεράνοι συναντιούνται επί σκηνής σε μία ιδιαίτερη παράσταση με συναίσθημα και πάθος, από αυτές που γίνονται σημεία αναφοράς. Το μαγικό ραβδί και οι ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου, η υπέροχη φωνή και ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη και… «Αγγελος εξάγγελος», «Η παράγκα», «Σαν το Καραγκιόζη», «Η Ταχεία», «Καραμπιπερίμ», «Γλέντα τη ζωή», τραγούδια αξεπέραστα, κλασικά, φτιάχνουν το πρόγραμμα που έχει τίτλο «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα».

Μαζί τους στην σκηνή βρίσκεται η εξαιρετική ομάδα μουσικών που τους συνόδευσε στις χειμερινές παραστάσεις: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες – μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), Στάθης Aννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά). Αν τους πετύχετε ή σας πετύχουν στις καλοκαιρινές σας διακοπές, μην τους χάσετε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή