ΝΔ: Ο πρωθυπουργός πηγαίνει στην Πάρο απλά για να κόψει την κορδέλα

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός πηγαίνει στην Πάρο απλά για να κόψει την κορδέλα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. πρωθυπουργός, σήμερα, απλά κόβει την κορδέλα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως είναι μια καλή ημέρα, όχι μόνο για το ίδιο το νησί, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα και πως για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και μια σειρά κυβερνήσεων.

Τέτοια έργα, όπως αυτό συνέχισε, που θα είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών και διαδοχικών Κυβερνήσεων, θα υπάρξουν και στο μέλλον.

«Η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, θα αλλάξει τη σημερινή πρακτική αποκλεισμού και μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγουμένων κυβερνήσεων. Θα αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο όλων εκείνων που θα έχουν συμβάλει στην πορεία του χρόνου. Γιατί, πρώτα απ' όλα, αυτό απαιτεί η συνέχεια του κράτους» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή