Το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισθητικά αλλάζει ριζικά και μπορεί εύκολα να το χαρακτηρίσει κανείς ως την καινούργια γενιά του SX4 S-Cross. Αυτό που ξεχωρίζει με μια πρώτη ματιά στο εμπρός μέρος είναι η νέα μάσκα, καθώς και τα νέα φωτιστικά σώματα, ενώ δένουν παράλληλα με το νέο μυώδες καπό. Το νέο "πρόσωπο" του S-Cross φέρει και φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος συναντάμε νέο προφυλακτήρα και νέα φώτα, χωρίς να έχει γίνει αγνώριστο από το απερχόμενο μοντέλο. Το εσωτερικό θα παίζει με διχρωμίες και θα εξοπλίζεται με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πολυμέσων, δανεισμένο από το Suzuki Vitara.

Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες για τα μηχανολογικά σύνολα που θα εφοδιάζει η ιαπωνική φίρμα το ανανεωμένο SX4 S-Cross, ωστόσο αναμένουμε κάτω από το καπό να βρούμε τους νέους τούρμπο κινητήρες BOOSTERJET 1.0 και 1.4. Ο πρώτος θα συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο δεύτερος θα έχει στον στάνταρ εξοπλισμό το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο (προαιρετικά το αυτόματο). Φυσικά θα συνεχίσει να διατίθεται και με τον 1.6 πετρελαιοκινητήρα. Εκτός από το 1.000 μοτέρ, όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις θα προσφέρονται και με το σύστημα τετρακίνησης της Suzuki. 

Αναμένουμε τα επίσημα στοιχεία από την εταιρεία, καθώς και το επίσημο λανσάρισμα στη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή