Τόσκας: Επιτυχία και της κυβέρνησης η σύλληψη Σεϊσίδη – Σακκά

Τόσκας: Επιτυχία και της κυβέρνησης η σύλληψη Σεϊσίδη – Σακκά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ και της κυβέρνησης  χαρακτήρισε τη σύλληψη  Σεϊσίδη – Σακκά Βουλή ο Νίκος Τόσκας από το βήμα της Βουλής.

«Η σύλληψη Σεϊσίδη – Σακκά έδωσε το στίγμα ότι θα είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους παραβαίνουν το νόμο» τόνισε στον απόηχο των αντιδράσεων για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ περί διαλόγου με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων.

Ο κ. Τόσκας απάντησε και στη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη που επιχείρησε να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι παρείχε πολιτική κάλυψη στους δύο συλληφθέντες και ότι επιδεικνύει ανοχή σε φαινόμενα ανομίας στα Εξάρχεια, επιτρέποντας να είναι άβατο. «Δεν μπορεί να παριστάνουν τους τιμητές της Δημοκρατίας οι υπονομευτές της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλωσεις του για τα Εξάρχεια, ο υπουργός υποστήριξε ότι «η ελληνική αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, με χειρουργικό και συστηματικό τρόπο και με επιχειρήσεις που δεν διαρκούν απλώς μία ημέρα προς χάριν των εντυπώσεων».

Τέλος, επισήμανε ότι συνεχίζονται, οι έρευνες της ΕΛΑΣ για υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκεινται νέες συλλήψεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή