Κατεδαφίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό το σκοπευτήριο-παράγκα της Κορακάκη

Κατεδαφίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό το σκοπευτήριο-παράγκα της Κορακάκη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κατεδάφιση του πρόχειρου σκοπευτηρίου όπου εκπαιδευόταν η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη προχώρησαν, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό στο Ρίο ντε Τζανέιρο, συνεργεία του δήμου Δράμας.

Το πρόχειρο σκοπευτήριο είχε κατασκευαστεί σε νταμάρι της περιοχής.

Κατεδαφίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό το σκοπευτήριο-παράγκα της Κορακάκη-1
Κατεδαφίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό το σκοπευτήριο-παράγκα της Κορακάκη-2

Η κατάσταση του σκοπευτηρίου καταδεικνύει τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε η ελληνίδα αθλήτρια προκειμένου να φτάσει στη διάκριση στο κορυφαίο επίπεδο.

Οπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, «την αδιαφορία της Πολιτείας επιβάλλεται να την καλύπτει η τοπική αυτοδιοίκηση όσο μπορεί και όταν μπορεί». Επεσήμανε μάλιστα ότι είχε προηγηθεί σχετική συζήτηση και με τον προπονητή και πατέρα της Αννας Κορακάκη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατεδαφίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό το σκοπευτήριο-παράγκα της Κορακάκη-3

«Αυτό που δεν πράττει η επίσημη πολιτεία για να βοηθήσει και να στηρίξει όλους αυτούς τους μεγάλους αθλητές, το κάνει πράξη ο Δήμος. Πήγαμε λοιπόν και καθαρίσαμε αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση και ήδη πριν από ενάμιση μήνα είχαμε δρομολογήσει να δημιουργήσουμε κάποιες υποδομές και την τοποθέτηση ενός κοντέινερ προπονητικού στιλ για να μπορέσει τουλάχιστον η Αννα και τα παιδιά που ασχολούνται με την σκοποβολή να αθληθούν σε κατάλληλες συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαμσάκος.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή