Κουμουτσάκος: «Με ύβρεις και ανοησίες δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις»

Κουμουτσάκος: «Με ύβρεις και ανοησίες δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

«Στην πρώτη εμφάνισή του, μετά από 15 ημέρες θερινής αφωνίας, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να εκφράσει την ενόχλησή του για τα σενάρια εκλογολογίας που αναφέρουν διεθνή έντυπα και τα οποία ανακυκλώνουν στελέχη της κυβέρνησής του» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Επαναλαμβάνουμε ότι με ύβρεις και ανοησίες δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Το άγχος και ο εκνευρισμός του κ. Τσίπρα δεν οφείλονται στα δημοσιεύματα αλλά στα αδιέξοδα που συσσώρευσε η πολιτική του. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο – των άλυτων προβλημάτων και των αδιεξόδων – η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές. Για να μπει τέλος στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες. Και από την οποία δε μπορεί να μας βγάλει η κυβέρνηση που τη δημιούργησε» αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο κ Κουμουτσάκος, είχε προηγουμένως απαντήσει στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, υπογραμμίζοντας ότι τα ξένα δημοσιεύματα «ξεκάθαρα πια άγουν και φέρουν το Μέγαρο Μαξίμου».

«Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και ταυτόχρονα να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι «με ύβρεις δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις».

«Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

«Η μόνη συνέπεια της  Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της», είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε ότι καμία προπαγάνδα δε μπορεί να αποτρέψει τη «ραγδαία κατάρρευση της απήχησης της στην κοινωνία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή