mi-Cluster: επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη

mi-Cluster: επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το mi-Cluster, το ελληνικό Silver-Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και Διαδικτύου των Πάντων (Internet of Things – ΙοΤ), σε συνεργασία με το Enterprise Greece και με την υποστήριξη του Corallia και της ΕΝΕΒΗ, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη, με βάση και εκδηλώσεις γύρω από την έκθεση ΙOΤ Solutions World Congress και προσκαλεί όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, είτε ως εκθέτες είτε ως απλοί συμμετέχοντες, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.

Η ελληνική αποστολή συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στην έκθεση που πραγματοποιείται 25 – 27 Οκτωβρίου 2016 στη Βαρκελώνη, στο οποίο θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προϊόντα και οι εφαρμογές που αναπτύσσονται στην Ελλάδα. Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από την έκθεση για να διασυνδεθούν με την ευρωπαϊκή και διεθνή τεχνολογική σκηνή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχει, επίσης, προγραμματιστεί ελληνική εκδήλωση B2B, με στόχο την πραγματοποίηση συναντήσεων των εταιρειών με σημαντικούς παράγοντες του IoT.

H συμμετοχή του mi-Cluster εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του cluster για τη διεθνοποίηση και την ανάδειξή του ως κύριου εκπροσώπου του οικοσυστήματος IOT στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή