Πίτσα με σύγλινο Μάνης και αυγά

Πίτσα με σύγλινο Μάνης και αυγά

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμη σε 20 λεπτά και από τα χεράκια σας. Με αγοραστή ζύμη και ασυνήθιστους συνδυασμούς, η πίτσα αυτή θα σας εντυπωσιάσει.

Για 1 πίτσα: Απλώνουμε στη ζύμη, 4 – 5 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας και από πάνω, ομοιόμορφα, 300 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες.

Ψήνουμε στους 220° C για 13 – 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη και από κάτω. Ξεφουρνίζουμε και σπάμε 4 αυγά στην επιφάνεια της ψημένης πίτσας.

Σκορπίζουμε γύρω από τα αυγά 100 γρ. ψιλοκομμένο σύγλινο Μάνης ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 2 – 3 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα αυγά όπως μας αρέσουν.

Τι πίνουμε

Μια μπίρα pale ale.

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή