Nέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εξελέγη ο Κώστας Δέρβος

Nέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εξελέγη ο Κώστας Δέρβος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου επανίδρυσης της νεολαίας της Ν.Δ με την εκλογή του νέου προέδρου.

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 894 σύνεδροι και υποψήφιοι ήταν ο Κώστας Δέρβος και ο Ανδρέας Καρασαρίνης.

Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κώστας Δέρβος: 678 ψήφους (75,84%)

Ανδρέας Καρασαρίνης: 197 ψήφους (22,04%)

Λευκά: 6 (0,67%)

Άκυρα: 13 (1,45%)

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και έπειτα από αίτημα των δύο υποψηφίων προέδρων που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου. Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ανοικτή καταμέτρηση σε Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ο νέος πρόεδρος Κώστας Δέρβος, είναι 32 ετών, ηλεκτρολόγος μηχανικός και θεωρείται του «προεδρικού περιβάλλοντος». Σπούδασε στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα στο Kingston University του Λονδίνου. Υπήρξε μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ από τα φοιτητικά του χρόνια, της οποίας διατέλεσε υπεύθυνος. Έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία και ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.Στο παρελθόν υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και έχει διατελέσει υπεύθυνος για τις οργανώσεις Αττικής στο Εκτελεστικό Γραφείο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή