H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης

H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Black Bay Bronze της TUDOR διακρίθηκε στο Grand Prix d' Horlogerie de Geneve 2016, στις 10 Νοεμβρίου, αποσπώντας το βραβείο "Petite Aguille" (Μικρός Δείκτης) που αφορά μοντέλα με τιμή κάτω των 5.000 ελβετικών φράγκων. Είναι ένα ιδιαίτερο ρολόι για συλλέκτες και εκλεκτικούς, φίλους της Tudor, των military watches και του ορείχαλκου, ενός μετάλλου που με το πέρασμα του χρόνου μεταμορφώνεται, αποκτώντας μία ενδιαφέρουσα πατίνα.

 

H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης-1

 

Tο Black Bay Bronze της Tudor είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς. Κι αυτό γιατί η αδελφή εταιρεία της Rolex δεν παρουσίασε απλώς μία καφέ εκδοχή του ήδη πετυχημένου Heritage Black Bay, αλλά επέλεξε για το μέταλλο της κάσας ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και μπρούτζου, το οποίο όσο θα παλιώνει θα σκουραίνει, προσεγγίζοντας το καφέ της στεφάνης. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ορείχαλκος ή μπρούτζος επηρεάζεται από την επαφή του με τον αέρα, την υγρασία και τον ιδρώτα (για τον ίδιο λόγο η πλάτη του ρολογιού δεν είναι από μπρούτζο αλλά από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να αποφεύγονται ερεθισμοί του δέρματος).

 

H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης-2

Είναι λίγο μεγαλύτερο από τα άλλα Black Bay (με διάμετρο κάσας 43 mm, αντί 41 mm) και είναι εξοπλισμένο με έναν αυτόματο manufacture μηχανισμό της Tudor, με επίσημη πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC και 70 ώρες power reserve.

 

H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης-3

 

Στεγανό μέχρι 200 μέτρα βάθος, διαθέτει μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και βιδωτή κορόνα.

H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης-4

Συνδυάζεται με used δερμάτινο καφέ λουρί και συνοδεύεται από ένα δεύτερο υφασμάτινο λουρί εμπνευσμένο από το αυτοσχέδιο λουρί από ελαστικό ύφασμα που προερχόταν από ένα γαλλικό αλεξίπτωτο διάσωσης με χαρακτηριστική κίτρινη ραφή στο κέντρο.

H ΤUDOR κερδίζει βραβείο στο Grand Prix της Γενεύης-5

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ROLEX HELLAS (τηλ.: 210-3621138 & 210-3235909)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή