ΣΥΡΙΖΑ για τον «ανασχηματισμό» ΝΔ: Ανακύκλωση παμπάλαιων προσώπων της περιόδου Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ για τον «ανασχηματισμό» ΝΔ: Ανακύκλωση παμπάλαιων προσώπων της περιόδου Σαμαρά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Μητσοτάκης, όσο κι αν αυτοπαρουσιάζεται ως μεταρρυθμιστής και «άφθαρτος», θα παραμείνει για πάντα στη σκιά του κ. Σαμαρά», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η «σκιώδης» κυβέρνηση που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης, είναι μια ανακύκλωση των ίδιων, παμπάλαιων πολιτικών προσώπων της περιόδου Σαμαρά, με παράλληλη αναβάθμιση των γνωστών ακροδεξιών, προεξαρχόντων του κ. Βορίδη και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Η συγκεκριμένη σύνθεση ακραίων νεοφιλελεύθερων και πασίγνωστων ακροδεξιών, δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Ο κ. Μητσοτάκης, όσο κι αν αυτοπαρουσιάζεται ως μεταρρυθμιστής και 'άφθαρτος', θα παραμείνει για πάντα στη σκιά του κ. Σαμαρά».

Απάντηση ΝΔ

Απάντηση στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη «σκιώδη» κυβέρνηση που ανακοίνωσε σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης, εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ υπογραμμίζοντας πως «τη στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν πρόσωπα, κάποιοι γράφουν το επόμενο Μνημόνιο»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τη νέα δομή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή, κάποιοι ήδη γράφουν το επόμενο Μνημόνιο για τη χώρα.

Η κυβέρνηση Τσίπρα παριστάνει ότι το αγνοεί;», αναφέρει η ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή