ΝΔ: Σοβαρά διμερή ζητήματα ανοίγει με τη συνέντευξή του ο Ράμα

ΝΔ: Σοβαρά διμερή ζητήματα ανοίγει με τη συνέντευξή του ο Ράμα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ανοίγει σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν στο σύνολο των σχέσεων Ελλάδας – Αλβανίας» ανέφερε ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα.

«Με τις χθεσινές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ανοίγει σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν στο σύνολο των σχέσεων Ελλάδας – Αλβανίας. Μεταξύ άλλων, ομολογεί αποφάσεις των αλβανικών Αρχών σε βάρος Ελλήνων της Χειμάρρας και προσθέτει ανύπαρκτα ζητήματα με τους ισχυρισμούς του περί δήθεν “ζητήματος Τσαμουριάς”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος και επανέλαβε την ανάγκη για άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

«Οι δηλώσεις αυτές καθιστούν επιτακτικά αναγκαία την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, όπως ήδη έχει ζητήσει η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να διαμορφωθεί ενιαία εθνική στρατηγική στο κρίσιμο ζήτημα της πορείας των Ελληνο-Αλβανικών σχέσεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή