Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Ερντογάν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Πόλη

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Ερντογάν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Πόλη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον αποτροπιασμό του για την αιματηρή επίθεση στην Πόλη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Μάλιστα, ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης κ. Γεώργιος Γεννηματάς, διεβίβασε σήμερα το πρωί προς τον εδώ Πρέσβη της Τουρκίας κ. Yaşar Halit Çevik, τον αποτροπιασμό του ΄Ελληνα Προέδρου, για την χθεσινοβραδυνή πολύνεκρη βομβιστική ενέργεια πλησίον του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων της απεχθούς τρομοκρατικής επίθεσης.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προς τον οποίο εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ελληνικού λαού για την απεχθή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Ερντογάν ότι «στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή