Γιουρόπα Λιγκ: Βαριά ήττα για ΠΑΟΚ, «κόλλησε» στο μηδέν ο Ολυμπιακός

Γιουρόπα Λιγκ: Βαριά ήττα για ΠΑΟΚ, «κόλλησε» στο μηδέν ο Ολυμπιακός

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα θαύμα θα κυνηγήσει στη ρεβάνς της Γερμανίας ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα, για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την αποψινή ήττα του με 3-0 από τη Σάλκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, αν και πιο δραστήρια στο ξεκίνημα, είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ από στημένη φάση με τον Μπουργκστάλερ στο 27΄και από εκείνο το σημείο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα.

Μάλιστα, η Σάλκε έθεσε ακόμη πιο γερά θεμέλια πρόκρισης με τα γκολ των Μάιερ (88') και Χούντελαρ (90').

«Ασφαιρος» ο Ολυμπιακός

Νωρίτερα, ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς άφησαν Ολυμπιακός και Οσμάνλισπορ, μετά το μεταξύ τους 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της τουρκικής ομάδας και πλέον καλούνται να παλέψουν για την πρόκριση στον επαναληπτικό, μακριά από την έδρα τους.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πάολο Μπέντο αγωνίστηκε από το 74ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βιάνα, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στη Γερμανία την Τετάρτη (19:00) και τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Τουρκία την Πέμπτη (18:00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή