Συλλυπητήρια Mητσοτάκη – Τσίπρα για τον θάνατο του Ευ. Μπασιάκου

Συλλυπητήρια Mητσοτάκη – Τσίπρα για τον θάνατο του Ευ. Μπασιάκου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του βουλευτή και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την Πατρίδα μας Βαγγέλη Μπασιάκου. Υπηρέτησε ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός των Κυβερνήσεών της τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας. Πιστός στις αρχές και τις αξίες που φωτίζουν και αναβαθμίζουν το δημόσιο βίο. Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και την μεγάλη αγάπη  του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βοιωτία. Τιμούσε τους συμπολίτες του και τιμήθηκε επάξια από αυτούς. Στην γυναίκα του Βικεντία, τον γιό του Θανάση – Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω την βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο πρωθυπουρός Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Ευ. Μπασιάκου στο οποίο αναφέρει: 

«Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες».

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε: 

«​Είμαι συγκλονισμένος για την αιφνίδια απώλεια του φίλου και συνεργάτη Βαγγέλη Μπασιάκου. Υπήρξε σπουδαία πολιτική προσωπικότητα, ακούραστος μαχητής της παράταξης και αγωνίστηκε με ήθος για το καλό της περιφέρειάς του και της χώρας μας.    Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικτρινή μου συλλητητήρια». 

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

«Ο Βαγγέλης Μπασιάκος ήταν ένας έντιμος πολιτικός που διακρίθηκε για το ήθος και την ευπρέπειά του», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την απώλεια του πρώην υπουργού της ΝΔ και πρόσθεσε: «'Ανθρωπος χαμηλών τόνων σε όλη του τη διαδρομή, προσέφερε και υπέμεινε με αίσθημα ευθύνης. Αγωνίστηκε αγόγγυστα για την πατρίδα και την παράταξη. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο Βαγγέλη μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή