Εξάρθρωση από το ΣΔΟΕ κυκλώματος που παρασκεύαζε το ναρκωτικό των τζιχαντιστών

Εξάρθρωση από το ΣΔΟΕ κυκλώματος που παρασκεύαζε το ναρκωτικό των τζιχαντιστών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ πολυεθνικό κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης ναρκωτικών δισκίων captagon, το οποίο είναι το ναρκωτικό των τζιχαντιστών, με έδρα την Αττική.  Της έρευνας προϊσταται το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ ενώ συνέδραμαν και η Αστυνομία και το Λιμενικό. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάσχεση συνολικού αριθμού 650.000 χαπιών captagon. Ως μέλη του εγκληματικού δικτύου συνελήφθησαν Ελληνες, Αλβανοί και Τούρκοι υπήκοοι, ενώ εντοπίστηκε και ένα παρασκευαστήριο – αποθήκη σε προάστιο της Αττικής (κατά πληροφορίες στη Νέα Πέραμο).

Είχαν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες του ΣΔΟΕ που οδήγησαν στον εντοπισμό και την εξάρθρωση του κυκλώματος, το οποίο κατά πληροφορίες φέρεται να παρασκεύαζε τα ναρκωτικά χάπια σε παράνομο εργαστήριο στην περιοχή της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ είχε τον περασμένο Ιούνιο κατάσχει μεγάλη ποσότητα αντίστοιχων ναρκωτικών χαπιών, τα οποία επίσης θεωρούνται ως τα ναρκωτικά που χρησιμοποιούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή