Γερμανία: Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

Γερμανία: Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπίθεση με αέριο σημειώθηκε στον σταθμό του τρένου Sternschanze στο Αμβούργο, αναφέρει η γερμανική Bild. Μεγάλες δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής αναπτύχθηκαν στην περιοχή, ενώ πολλά ασθενοφόρα κατέφτασαν, προκειμένου να μεταφέρουν τραυματίες, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, το αέριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι δακρυγόνο, προήλθε από αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει σε καίριο σημείο.

Μέσα στον σταθμό υπήρχαν πάνω από 50 άτομα, ενώ κατέφτασε και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συνδράμει με τα εκπαιδευμένα μέλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εφτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας έξι και δύο ετών.

Η γερμανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμών των δραστών, εστιάζοντας σε δύο άτομα, τα οποία, όπως ανακοινώθηκε, εντοπίστηκαν και είναι νεαρής ηλικίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή