Χρυσάφι «βρήκε» και στο Μπακού ο Πετρούνιας

Χρυσάφι «βρήκε» και στο Μπακού ο Πετρούνιας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρυσή αρχή έκανε και το 2017 ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο εκτέλεσε με εντυπωσιακό τρόπο το πρόγραμμά του στους κρίκους στο παγκόσμιου κύπελλο του Μπάκου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η μουσική του «Ζορμπά» ήχησε στα μεγάφωνα της «Milli Gimnastika Arenasi».

Το πρόγραμμα του πρωταθλητή μας είχε συντελεστή δυσκολίας 6,30 και βαθμολογήθηκε με 15,466. Η προσγείωση του πραγματοποιήθηκε με ιδανικό τρόπο και η βαθμολογική διαφορά από τους ανταγωνιστές του ήταν μεγάλη.

Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Ιάπωνας Καζουγιούκι Τακέντα (14,766) και στην τρίτη ο Ουκρανός Γεβγκέν Γιουντένκοφ (14,233). Στον τελικό των κρίκων ήταν ακόμη ένας Ελληνας «παρών», ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήρθε πέμπτος με 13, 800.

Νωρίτερα η Αργυρώ Αφράτη ήρθε 5η στον τελικό του άλματος. Οι αγώνες θα συνεχιστούν και αύριο (Κυριακή) με ελληνικές συμμετοχές. Η διοργάνωση αποτελεί για τους αθλητές μας τον πρώτο διεθνή αγώνα της εφετινής χρονιάς και το μοναδικό τεστ από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (19-23 Απριλίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή