ZENITH Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition

ZENITH Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1969 είναι σημαντική χρονιά. Τότε γεννήθηκε ο περίφημος χρονογράφος El Primero της Zenith αλλά και το εμβληματικό SUV Ranger Rover της βρετανικής Land Rover. Η συνεργασία της ωρολογοποιίας Zenith με την Land Rover ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο με το λανσάρισμα του χρονογράφου El Primero Range Rover Special Edition και τώρα ήρθε η ώρα για ένα δεύτερο εξίσου συναρπαστικό μοντέλο: το νέο Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition, το οποίο έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πριν από λίγο καιρό, παρουσία του Jean-Claude Biver, CEO της Zenith και προέδρου του τομέα ωρολογίων του ομίλου LVMH, και του Gerry McGovern, Διευθυντή Σχεδιασμού της Land Rover.

ZENITH Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition-1

Η σχεδίαση του ρολογιού είναι εμφανώς εμπνευσμένη από το πολυτελές αυτοκίνητο. Ο νέος χρονογράφος στεγάζεται σε μία κάσα διαμέτρου 42 mm και πάχους 12,75 mm από αλουμίνιο με κεραμική επίστρωση, η οποία σφραγίζει και στις δύο όψεις της με κρύσταλλα ζαφειριού και είναι στεγανή μέχρι 100 μ.

ZENITH Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition-2

Πανέμορφο το γκρι-ανθρακί καντράν με τα κάθετα «νερά», έχει λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού: δείκτες, ενδείξεις ωρών, στεφάνες γύρω από τους μετρητές του χρονογράφου. Στην περιφέρεια του καντράν αναπτύσσεται ταχυμετρική κλίμακα ενώ στο 6 τρέχουν διακριτικά τα μικρά δευτερόλεπτα και εμφανίζεται η ημερομηνία σε μικρό παράθυρο. Οι δείκτες και οι ενδείξεις των ωρών φέρουν επίστρωση από Super-LumiNova SLN C1 για άριστη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ZENITH Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition-3

Ο νέος χρονογράφος φοράει ένα πολύ ιδιαίτερο μαύρο λουράκι από καουτσούκ, το οποίο στην άνω όψη του είναι επενδεδυμένο με μαύρο διάτρητο δέρμα αγελάδος, ίδιας ποιότητας με το δέρμα που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των αυτοκινήτων Range Rover. Το λουράκι ασφαλίζει με τριπλό κούμπωμα ασφαλείας από τιτάνιο με επίστρωση μαύρου DLC.

ZENITH Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition-4

Εκτός από την αναμφισβήτητα συναρπαστική εξωτερική του εμφάνιση, ο Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition κρύβει και ένα πραγματικό «διαμάντι» στο εσωτερικό του: τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου El Primero 400B, ο οποίος λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες 36.000 ταλαντώσεων/ώρα. Είναι εφοδιασμένος με ένα ειδικό ρότορα διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό αστέρι της Zenith και προσφέρει στον κάτοχό του ενεργειακή αυτονομία 50 ωρών.

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zenith και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή