Ηττα του Ολυμπιακού στο πόλο

Ηττα του Ολυμπιακού στο πόλο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ήττα για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ήρθε χθες από τη Σόλνοκ. Σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από τους Ούγγρους με 4-6 (0-1, 2-2, 1-2, 1-1) και έτσι δεν προκρίθηκαν απευθείας στο «φάιναλ φορ» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αγωνιστούν στους προημιτελικούς με αντίπαλο, εκτός απροόπτου, την Προ Ρέκο.

Οι Ούγγροι με όπλο τη σκληρή άμυνα προηγήθηκαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο τρίτο οκτάλεπτο η ελληνική ομάδα ισοφάρισε, αλλά οι Κις και Βάμος έφεραν και πάλι στη θέση του «οδηγού» τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Τα γκολ: Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2. Σόλνοκ: Βάμος 1, Μέζεϊ 1, Πραΐνοβιτς 1, Βάργκα 2, Κις 1.

• Μία νίκη από την τετράδα των πλέι οφ της Α1 ανδρών απέχει ο ΠΑΟΚ που νίκησε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι με 12-11 (κανονική διάρκεια 6-6). Η Γλυφάδα υπερίσχυσε του Α.Ο. Π. Φαλήρου με 9-7. Για τα πλέι άουτ ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία ύστερα από τη νίκη του με 9-7 επί του Ν.Ο. Πατρών.

Στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών η Ν.Ε. Πατρών επικράτησε του Ρεθύμνου με 9-6, ο Ολυμπιακός της Γλυφάδας με 17-1, η Βουλιαγμένη του Εθνικού με 10-8, ενώ ο Τρίτων έφερε ισοπαλία με τον Ηλυσιακό (10-10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή