«Λήξαν» χαρακτήρισε ο Τσακαλώτος το θέμα με τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ

«Λήξαν» χαρακτήρισε ο Τσακαλώτος το θέμα με τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στήριξη στον Πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπολουμ, παρείχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, χαρακτηρίζοντας «λήξαν» το θέμα που προκλήθηκε με τις πρόσφατες δηλώσεις του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών σε γερμανική εφημερίδα.

Κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή τοποθέτηση του Γ. Ντάισελμπλουμ στο Eurogroup σχετικά με τις δηλώσεις του που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι «αυτό το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν» και ότι κατά τη γνώμη του υπάρχει εμπιστοσύνη στην προεδρία του κ. Ντάισελμπλουμ.

«Ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν, ήταν ειλικρινής και εξήγησε ότι χρησιμοποίησε λάθος λέξεις ή πως δεν ήθελε να πει αυτό», ανέφερε ο Ευ. Τσακαλώτος. Παρατήρησε, μάλιστα ότι κανένας υπουργός δεν έλαβε τον λόγο γι΄ αυτό το θέμα μετά την τοποθέτηση του κ. Ντάισελμπλουμ, κάτι το οποίο δείχνει ότι «όλοι εκτιμούν το γεγονός ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ παραδέχτηκε ανοιχτά το λάθος του».

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή