Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Τσοχατζόπουλος – δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ της εγγύησης

Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Τσοχατζόπουλος – δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ της εγγύησης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος εξέρχεται σήμερα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν επί ένα περίπου μήνα, και υποβλήθηκε σε επέμβαση για αποκατάσταση σε βλάβες των αρτηριών.

Η οικογένειά του δεν κατόρθωσε, όπως αναφέρει, να συγκεντρώσει τις 200 χιλιάδες ευρώ που είχε επιβληθεί από το δικαστήριο, μεταξύ των άλλων, ως περιοριστικός όρος για την αποφυλάκισή του.

Το δικαστήριο, πέραν της χρηματικής εγγύησης είχε επιβάλει και άλλους περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση διαμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου και λοιπά.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που διεξάγεται η δίκη του πρώην υπουργού και συνεργατών σε δεύτερο βαθμό είχε κάνει δεκτό το αίτημα για διακοπή της κράτησής του, εκτίει ποινή 20ετούς καθείρξεως, για λόγους υγείας.

Οι συνήγοροί του μετά την αδυναμία της συγκεντρώσεως των χρημάτων θα υποβάλλουν αίτηση για μείωση του ποσού της εγγύησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή