Συγχαρητήρια μηνύματα των πολιτικών στον Λ. Πετρούνια

Συγχαρητήρια μηνύματα των πολιτικών στον Λ. Πετρούνια

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου έδωσε ο πολιτικός κόσμος.

«O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει!», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, με αφορμή το γεγονός ότι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής Ευρώπης.

«Ακόμη ένα χρυσό ο ασταμάτητος Λ.Πετρούνιας στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπράβο Λευτέρη. Μας έκανες υπερήφανους ξανά», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η νέα τεράστια επιτυχία σας, σας κατατάσσει πλέον στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και σε συνδυασμό με το πάντοτε υποδειγματικό ήθος σας, σας καθιστά εμβληματικό παράδειγμα για την νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια», σχολίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με ανακοίνωσή του.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης συνεχάρη τον πρωταθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής σημειώνοντας τα ακόλουθα:

«Ο νέος άθλος του Λευτέρη Πετρούνια, το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλουζ της Ρουμανίας, επιβεβαιώνει το μεγάλο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητα του πολυνίκη πρωταθλητή μας. Το μεγάλο του επίτευγμα ως ο δεύτερος αθλητής των τελευταίων εξήντα χρόνων, ο οποίος μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτά συνεχώς νέες κορυφές στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τον κατατάσσει στις πολύ μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες παγκοσμίως και στους καλύτερους αθλητές στην ιστορία των κρίκων. Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θερμά συγχαρητήρια στον πολυνίκη Λευτέρη Πετρούνια, στον προπονητή και την Ομοσπονδία του. Οι άθλοι του μας κάνουν όλους περήφανους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή