Μητσοτάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο

Μητσοτάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Twitter, με αφορμή την κατάσταση στη Βενεζουέλα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αρνήθηκαν συζήτηση στη Βουλή. Καταψήφισαν στο ευρωκοινοβούλιο. Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο. Αγάπη που δεν κρύβεται», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ανέφερε επίσης μέσω Twitter ότι «οι Podemos στην Ισπανία και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο στήριξαν τον Μαδούρο. Συγκοινωνούντα δοχεία και όχι μόνο…». «Έτσι εξηγείται γιατί ο Αλ. Τσίπρας απέρριψε αίτημα της Ν.Δ. για έκδοση ψηφίσματος από την ελληνική Βουλή», πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, επίσης μέσω Twitter, αναφέρει: «Όσο η ΝΔ δεν βρίσκει πολιτικό αφήγημα στην Ελλάδα, θα το ψάχνει στη Βενεζουέλα. Καλή επιστροφή από το Καράκας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή