Εν ψυχρώ δολοφονία έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά – εννέα φορές πυροβόλησαν οι δράστες

Εν ψυχρώ δολοφονία έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά – εννέα φορές πυροβόλησαν οι δράστες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών βρέθηκαν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά, όπου έπεσε νεκρός ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας, έπειτα από πυροβολισμούς.

Η δολοφονία σημειώθηκε στις οκτώ και τέταρτο το πρωί λίγα λεπτά αφότου το θύμα είχε αφήσει τον 11χρονο γιο του στο σχολείο.  Δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητό του και αφού σταμάτησαν δίπλα του τον πυροβόλησαν, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον μια σφαίρα στο κεφάλι.

Μία από τις σφαίρες που χτύπησε σε ένα κάγκελο, εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στον ώμο μια μητέρα που είχε πάει και αυτή το παιδί της στο σχολείο.

Εν ψυχρώ δολοφονία έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά – εννέα φορές πυροβόλησαν οι δράστες-1

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δράστες, αμέσως μετά την δολοφονία διέφυγαν αλλά σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σχολείο, στην οδό Αγαμέμνονος, έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο.

Εν ψυχρώ δολοφονία έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά – εννέα φορές πυροβόλησαν οι δράστες-2

Από εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσαν συνεργοί τους, με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Σπάτων.

Το θύμα φέρεται είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για εμπλοκή του, ως ηγετικό στέλεχος, σε κυκλώματα «προστασίας», ενώ είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας και το 2003. Κατα πληροφορίες, σε ένα μικρό τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, βρέθηκε ένα όπλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή