Πέστο με ρίγανη και φέτα

6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή