Ισοφάρισε «στοιχειωμένο» παγκόσμιο ρεκόρ η Κορακάκη

Ισοφάρισε «στοιχειωμένο» παγκόσμιο ρεκόρ η Κορακάκη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο βάζει στόχο η Άννα Κορακάκη. Αυτή τη φορά σειρά είχε μία «στοιχειωμένη» επίδοση στο πιστόλι 25 μ. Σε μίτινγκ στην Τσεχία (Πίζεν) με επίδοση 594/600 (99-99-98 ακριβείας και 100-99-99 ταχεία) κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε η Αγη Κασούμη από το 1996 και ισοφάρισε το παγκόσμιο που υπάρχει από το 1994.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η χρυσή Ολυμπιονίκης τερμάτισε πρώτη, ενώ στον τελικό κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η επιτυχία της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, διότι στη διοργάνωση συμμετείχαν και οι τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο. «Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω κάτι καλό. Το πίστευα», δήλωσε από την Τσεχία στην «Κ» το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού.

Ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα είναι και ο πατέρας και προπονητής της πρωταθλήτριάς μας, ο Τάσος Κορακάκης: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ και μία ανεπίσημη ισοφάριση ενός παγκοσμίου. Αυτή η επίδοση δείχνει ότι η Άννα βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Στον αγώνα πήραν μέρος οι κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου», υπογράμμισε.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή