Διχαστικός Πολάκης με «γκεσταμπήτες, μενουμεευρώπηδες, βαστασοϊμπλέδες»

Διχαστικός Πολάκης με «γκεσταμπήτες, μενουμεευρώπηδες, βαστασοϊμπλέδες»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ίδια στιγμή που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποδοχής της «σκληρής γραμμής» Σόιμπλε για το χρέος, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιμένει στο διχαστικό του λόγο, μέσω διαδικτύου.

Και μάλιστα όχι στρεφόμενος προς τους… δανειστές αλλά βάλλοντας κατά όσων, κατά την άποψή του βέβαια, «συνδιαλέγονται» ή «υποστηρίζουν» του υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Με το γνωστό τρόπο έκφρασης, ο κ. Πολάκης ανήρτησε στην σελίδα στο Facebook το εξής σχόλιο, λίγες ώρες μετά το Eurogroup: «Γκεσταμπιτες, μενουμεευρώπηδες, βαστασοϊμπλέδες ……μη χαίρεστε….

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ …όσο καθυστέρηση κι αν μας παίξει ο αρχηγός σας…..δεν εχει πολύ χρόνο ακόμα ……».

Διχαστικός Πολάκης με «γκεσταμπήτες, μενουμεευρώπηδες, βαστασοϊμπλέδες»-1

Οι διατυπώσεις, από την αλήστου μνήμης εποχή των… πλατειών και των αγανακτισμένων, έχουν ως προφανή στόχο να δώσουν εικόνα αντίστασης της κυβέρνησης.

Μόνον που αυτό συμβαίνει λίγα μόλις 24ώρα μετά την ψήφιση στη Βουλή ενός ακόμη σκληρού πακέτου μέτρων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τη δέσμευση της χώρας σε ένα πολυετές σχέδιο υψηλών δημοσιονομικών πλεονασμάτων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή