Στάθης – Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στο Megaplant Σχηματαρίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Στάθης – Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στο Megaplant Σχηματαρίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στάθης εργάζεται στην CocaCola Τρία Έψιλον εδώ και 8 χρόνια. Είναι ένας «θετικός» άνθρωπο με όρεξη για τη δουλειά του, και ένα από τα 400 πολύτιμα μέλη της δυναμικής ομάδας που εργάζεται καθημερινά με μεράκι, στο megaplant Σχηματαρίου.

Ξεκίνησε ως εποχιακός υπάλληλος στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, και σήμερα έχει 32 ανθρώπους στην ομάδα του και διαχειρίζεται 4 εξειδικευμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, ως Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στο μεγαλύτερο εργοστάσιο χυμών και αναψυκτικών στη χώρα μας.

Μαζί με τον Στάθη και την υπόλοιπη ομάδα η CocaCola Τρία Έψιλον μπορεί κάθε μέρα να παρέχει στους καταναλωτές της αγαπημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και να βρίσκεται δίπλα σε κάθε τους στιγμή.

Χάρη σε μια καλά οργανωμένη και ενωμένη ομάδα, πάνω από 200 διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων ξεκινούν καθημερινά το ταξίδι τους από το Σχηματάρι για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και να κάνουν τις καθημερινές στιγμές ακόμη πιο απολαυστικές.

Μαζί με ανθρώπους σαν τον Στάθη, η CocaCola Τρία Έψιλον μπορεί να κάνει περισσότερα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή