Μαξίμου: Χωρίς πολιτικό αφήγημα η ΝΔ, ζητά κάθε εβδομάδα νέα εξεταστική

Μαξίμου: Χωρίς πολιτικό αφήγημα η ΝΔ, ζητά κάθε εβδομάδα νέα εξεταστική

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε απάντηση της επίθεσης της Νέας Δημοκρατίας στη κυβέρνηση αλλά στον πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τόσο τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, αλλά και των αποσπασμάτων από το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη περί ετοιμότητας του κ. Τσίπρα να δεχθεί το Grexit του Σόιμπλε το 2015το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν έχει πολιτκό αφήγημα και για αυτό «ζητά κάθε βδομάδα και μια καινούργια εξεταστική».

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του το Μαξίμου τονίζει ότι «από τη μέρα που έκλεισε η συμφωνία για χρέος – αξιολόγηση, η ΝΔ ζητάει κάθε βδομάδα και μια καινούργια εξεταστική. Χωρίς πολιτικό αφήγημα, προσπαθεί να το εφεύρει – ματαιοπονούν».

«Συνιστούμε ξεκούραση και αναστοχασμό, μήπως και δουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή