LONGINES Heritage Legend Diver

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία φημισμένη ελβετική ωρολογοποιία με ιστορία 185 ετών όπως η Longines έχει την άνεση να ανατρέχει συχνά στο πλούσιο αρχείο της και να αναβιώνει σημαντικά μοντέλα του παρελθόντος της. Η Longines έχει μάλιστα δημιουργήσει μία ειδική συλλογή, την Heritage, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από τέτοια κομμάτια της ιστορικής της κληρονομιάς. Το Longines Legend Diver είναι η επανέκδοση ενός καταδυτικού ρολογιού της από τη δεκαετία του 1960. Και ενώ διατηρεί όλους τους κλασικούς κώδικες σχεδίασης των ’60s, ακολουθεί τις σύγχρονες νόρμες της τεχνολογίας, όσον αφορά τη στεγανότητα, το ευανάγνωστο των ενδείξεων και την λειτουργικότητα.

LONGINES Heritage Legend Diver-1

Διαχρονικά κομψό και με υψηλές μηχανικές επιδόσεις το Legend Diver φιλοξενείται σε μία κάσα 42 mm από ανοξείδωτο ατσάλι με το χαρακτηριστικό θολωτό κρύσταλλο. Και παρότι η vintage αισθητική του παραπέμπει σαφώς στο πρωτότυπο μοντέλο, το ρολόι είναι εφοδιασμένο με σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά: κρύσταλλο ζαφειριού, δύο βιδωτές κορόνες και βιδωτή πλάτη που εγγυώνται στεγανότητα μέχρι 300 μέτρα βάθος καθώς και εσωτερική, διπλής κατεύθυνσης καταδυτική στεφάνη. Η στεφάνη ενεργοποιείται από μία από τις κορόνες και επιτρέπει στον δύτη να υπολογίζει τον χρόνο που του απομένει στον βυθό.

LONGINES Heritage Legend Diver-2

Εξαιρετικά ευανάγνωστο το καντράν από μαύρη λάκα, όπως αρμόζει σε ένα αυθεντικό εργαλείο καταδύσεων, έχει δείκτες, αραβικούς αριθμούς και ενδείξεις, όλα επιστρωμένα με Super-LumiNova®. Στο εσωτερικό φιλοξενείται ένας αυτόματος μηχανικός μηχανισμός, ο Caliber L633, ο οποίος βασίζεται στον ΕΤΑ 2824/2 και έχει 38 ώρες ενεργειακής αυτονομίας ενώ στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει χαραγμένη η εικόνα ενός δύτη.

LONGINES Heritage Legend Diver-3

Το Legend Diver συνδυάζεται είτε με λουράκι από μαύρο καουτσούκ ή δέρμα είτε με vintage πλεκτό μπρασελέ τύπου Milanese, ώστε να μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Το λουράκι από καουτσούκ και το ατσάλινο μπρασελέ διαθέτουν ενσωματωμένη καταδυτική προέκταση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή