AEK: Δημιουργεί ομάδα στη θέση του τεχνικού διευθυντή

AEK: Δημιουργεί ομάδα στη θέση του τεχνικού διευθυντή

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας στην ΑΕΚ, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι καίρια για τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αναμφίβολα μέσα στα πρόσωπα που απασχολούν τη διοίκηση της Ενωσης, αλλά ως νεότερο προκύπτει το γεγονός ότι, αν τελικώς επιλεγεί, δεν θα είναι μόνος του. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως χρειάζεται ένας άνθρωπος με τις απαραίτητες διασυνδέσεις με μάνατζερ του εξωτερικού, καθώς η Ενωση επιβάλλεται να βελτιώσει τις συνεργασίες της με το διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, προσελκύοντας παίκτες σημαντικής αξίας.

Το γεγονός πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει την ικανότητα να βρει παίκτες από την εγχώρια αγορά τον κάνει χρησιμότατο για την Ενωση, αλλά, εάν τελικώς έρθει, θα πλαισιωθεί από μια ομάδα ανθρώπων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία και σε επιτελικά πόστα όπως το σκάουτινγκ και τη γενικότερη διοίκηση του συλλόγου. Οσον αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο χέρι, αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας σε 6-8 εβδομάδες, χάνοντας κρίσιμες αναμετρήσεις της ΑΕΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή