Το νέο Skoda Karoq

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως γνήσιο ŠKODA, το ολοκαίνουργιο ŠKODA KAROQ προσφέρει εξαιρετικούς χώρους, συστήματα υποβοήθησης οδηγού τελευταίας τεχνολογίας, φουλ LED προβολείς και έναν ελεύθερα προγραμματιζόμενο πίνακα οργάνων. Ο δυναμικός και ελκυστικός σχεδιασμός με τα πολλά στοιχεία από κρύσταλλο χαρακτηρίζει τη νέα γλώσσα σχεδίασης των SUV της ŠKODA. Διαθέσιμοι είναι πέντε κινητήρες, με αποδόσεις που κυμαίνονται από 85 kW (115 PS) έως 140 kW (190 PS), με τέσσερις από αυτούς να είναι καινούργιοι. Ταυτόχρονα έχουν ενσωματωθεί και πολλές έξυπνες λύσεις, όπως για παράδειγμα το σύστημα Vario-Flex του πίσω καθίσματος. Παράλληλα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς πρόβλημα αντικείμενα μεγάλου μήκους χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού.   

Είναι έκδηλο από την εξωτερική εμφάνιση, τις διαφοροποιημένες γραμμές αλλά και τις μεγαλύτερες –σε σχέση με το ŠKODA YETI- διαστάσεις, πως πρόκειται για ένα τελείως καινούργιο αυτοκίνητο: το  ŠKODA KAROQ είναι ένα sports utility vehicle (SUV) με χαρακτήρα! Ο δυναμικός και υποβλητικός σχεδιασμός με τα πολλά στοιχεία από κρύσταλλο χαρακτηρίζει τη νέα γλώσσα σχεδίασης των SUV της ŠKODΑ.

Το κόμπακτ SUV έχει μήκος 4.382 χιλιοστά, πλάτος 1.841 χιλιοστά και ύψος 1.603 χιλιοστά. Η αύξηση των διαστάσεων είναι προς όφελος των επιβατών. Έτσι ο χώρος για τα γόνατα είναι 69 χιλιοστά, ενώ το μεγάλο μεταξόνιο των 2.638  χιλιοστών παρέχει μια ένδειξη για την ιδιαίτερα άνετη σχεδίαση του εσωτερικού με τους γενναιόδωρους χώρους.

Η μάρκα ŠKODA είναι συνώνυμη της άριστης εκμετάλλευσης των χώρων, κάτι που βέβαια βρίσκει εφαρμογή και στο νέο ŠKODA KAROQ. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 521 λίτρων με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους θέση. Με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.630 λίτρα, ενώ σε συνδυασμό με τα VarioFlex πίσω καθίσματα, η χωρητικότητα είναι μεταβαλλόμενη και εκτείνεται από τα 479 έως και τα 588 λίτρα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή