Θεοδωράκης: Ο Π. Καμμένος ψεύδεται, να παραιτηθεί

Θεοδωράκης: Ο Π. Καμμένος ψεύδεται, να παραιτηθεί

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ψευδή δήλωση ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής κατηγορεί ο Στ. Θεοδωράκης τον κυβερνητικό εταίρο Π. Καμμένο, σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο.

Ο υπουργός Αμυνας κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή είχε κάνει γνωστό πως τα έξοδα διαμονής του στο Λονδίνο, στα μέσα Σεπτέμβρη, τα είχε πληρώσει ο ίδιος με την πιστωτική του κάρτα.

Την παραπάνω δήλωση καταγγέλλει ως ψευδή σήμερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Στ. Θεοδωράκης μέσω twitter. Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει: «Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!»

Μάλιστα, με δεύτερη ανάρτηση καλεί τον κ. Καμμένο να παραιτηθεί: «Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.»

Το πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κατήγγειλαν τις «πολυτελείς» παραμέτρους της επίσκεψης του στη βρετανική πρωτεύουσα (διαμονή σε ακριβό ξενοδοχείο και επίσκεψη σε μεγάλα πολυκαταστήματα και πολυχώρο – καζίνο).

Τις νέες πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής της διαμονής του κ. Καμμένου στο Λονδίνο δημοσιεύει η εφημ. Παραπολιτικά, το δημοσίευμα της οποίας σχολίασε και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης:

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή