Στοχοποίηση του Αγγελου Συρίγου – Αμεση αντίδραση της πανεπιστημιακής κοινότητας

Στοχοποίηση του Αγγελου Συρίγου – Αμεση αντίδραση της πανεπιστημιακής κοινότητας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σαφή πρόθεση την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Αγγελου Συρίγου, έχουν γεμίσει με αφίσα οι τοίχοι του ιδρύματος, πολλές γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.  Η αφίσα φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή. Αμεση ήταν η αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών». Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια για την υπογραφή κειμένου απ' όλους τους καθηγητές του Παντείου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές – όχι της Παντείου – που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

Στοχοποίηση του Αγγελου Συρίγου – Αμεση αντίδραση της πανεπιστημιακής κοινότητας-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή